10 πράγματα που αλλάζουν όταν γνωρίσεις τον έναν

 

Αλλάζει η οπτική σου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Κάθε φορά που ακούς τις φίλες σου να παραπονιούνται για τις σχέσεις τους, νιώθεις μια ανακούφιση που εσύ έχεις βρει τον άνθρωπο σου…

 

-…Αλλά και ταυτόχρονα ευγνωμοσύνη που μέσα στα εκατομμύρια των ανθρώπων που ζουν σε αυτόν τον πλανήτη, εσύ κατάφερες να βρεις εκείνον που κουμπώνει τέλεια μαζί σου. Και έτσι συνειδητοποιείς ότι δεν χρειάζεται να κερδίσεις τελικά το τζόκερ για να είσαι τυχερός.

 

-Η συναισθηματική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά. Νιώθεις ερωτευμένη κάθε μέρα, και συχνά πιάνεις τον εαυτό σου να τον κοιτάζει και να αναρωτιέται πώς στο καλό αυτός ο άνθρωπος έδεσε τόσο πολύ μαζί σου.

 

-Κάνεις πράγματα που δε θα δεχόσουν να κάνεις για κανέναν άλλο. Όπως το να δεις όλα τα Star Wars, ή τις extended εκδοχές του Lord of the Rings, απλά γιατί θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάτι που αγαπάει πολύ.

 

-Ξεθάβεις κρυφά χαρίσματα. Όπως ας πούμε , όταν στέκεσαι δίπλα του στα δύσκολα (σχολή), στα πιο δύσκολα (στρατός), και στα ανυπέρβλητα (δουλειά). Νιώθεις περήφανη που είσαι δίπλα του και τον στηρίζεις, και οι μικρές του νίκες γίνονται και δικές σου. Θέλεις να τον δεις να προχωράει μπροστά, και του δίνεις δύναμη ακόμα και όταν την κλέβεις από τον εαυτό σου. Γιατί είναι ο άνθρωπος σου και δε μπορείς να φανταστείς μια ζωή χωρίς εκείνον να σου λέει τα κρύα αστεία του, και εσένα να τον παίρνεις αγκαλιά και να χώνεις το κεφάλι σου όλο και πιο βαθιά στο λαιμό του.

 

Γιατί όταν είσαι μαζί του, είσαι εκεί ακριβώς όπου ανήκεις, κι αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που θα φέρει ο ένας στη ζωή σου.

 

couple-holding-hands

 

Σου άρεσε το post? Άφησε το σχόλιο σου, ή μοιράσου το στο facebook και το twitter!

 

Pin this

10 pragmata pou allazoun otan gnorizeis ton enan

10-pragmata-pou-allazoun-otan-gnoriseis-ton-enan

2 Comments

  1. Ioannis
    • Alceste

Leave a Reply