Έχεις ξυπνήσει ποτέ, μετά από ένα βαθύ ύπνο, με μια ξαφνική ιδέα που δεν είχες αναλογιστεί ποτέ πριν;

 

Πόσες φορές σου έχει έρθει μια έξυπνη σκέψη την πιο ακατάλληλη στιγμή;

 

Σου έχει τύχει να μιλάς και από το πουθενά, να πεις μια ατάκα γεμάτη σοφία, την οποία έχεις ξεχάσει στο επόμενο δευτερόλεπτο;

 

about-the-page-little-hope-flags

 

Αυτό το blog μιλάει για όλες αυτές τις σπάνιες στιγμές επιφοίτησης. Αυτές τις τυχαίες σκέψεις, τα aha moments, και τις shower thoughts που μοιραζόμαστε όλοι μας, αλλά δεν καταγράφουμε ποτέ.

 

Σε αυτό το blog θα βρεις οδηγούς, how tos, λίστες με do και don’t, και συμβουλές αυτοβελτίωσης. Μοιράζομαι μαζί σου τις εμπειρίες από τα ταξίδια μου, και σου προτείνω βιβλία που θα σε κάνουν καλύτερο. Μέσα σε όλα αυτά, θα βρεις και συμβουλές για σχέσεις, για τη συγκατοίκηση, και το γάμο που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες. Και κάπου ανάμεσα σε αυτά, υπάρχουν και μερικά κείμενα με τις πιο προσωπικές μου σκέψεις που ελπίζω να σε διασκεδάσουν, να σε κάνουν λίγο καλύτερο, ή έστω, να σε οδηγήσουν να σκεφτείς λίγο διαφορετικά, ακόμα και για μερικά δευτερόλεπτα.

 

Για ιδέες, άρθρα που θα ήθελες να διαβάσεις, και για να μοιραστείς μαζί μου τις δικές σου shower thoughts, στείλε μου ένα e-mail στο info@littlehopeflags.com. Μην ξεχνάς ακόμα να αφήνεις τα σχόλια σου στα κείμενα που σου αρέσουν. Θα περιμένω με χαρά!